Blog

6 lekovitih ulja koja se nalaze u BH kozmetici

Kada kažemo lekovita ulja, mislimo naravno na biljna ulja! Iako je njihova lekovitost i delotvornost poznata od davnina, čini nam se kao da je poslednjih decenija ona zaboravljena. Hiperprodukcija, globalizacija i konzumerizam ostavljaju svoj pečat u vidu brze i jeftine proizvodnje, koje zatim daju i manje kvalitetne, jeftine proizvode. U ovom slučaju, zamenjujući prirodna nerafinisanaContinue reading “6 lekovitih ulja koja se nalaze u BH kozmetici”

Tajna hydro recovery kreme za lice je..

Krema protiv bora, krema za masnu, za suvu kožu, krema za okoloočnu regiju.. Možda ne zvuči kao da imaju mnogo šta zajedničko, ali verujte imaju! Ili bi makar trebalo da imaju. Dalje u tekstu otkrivamo koja je tajna BH Hydro Recovery kreme za lice, a pričamo i o glavnom koraku pravilne nege kože.

Kratak vodič za razumevanje oznaka na kozmetičkim preparatima

Svašta možemo naći napisano na kozmetičkim proizvodima, a da li znamo šta to znači? Da li je to samo dobar marketing u cilju privlačenja kupaca ili ipak daje neke dodatne vredne informacije? Pa, odgovor zavisi od same izjave i od samog proizvođača. I često će se desiti da sama izjava ne znači ništa ukoliko nijeContinue reading “Kratak vodič za razumevanje oznaka na kozmetičkim preparatima”

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Želiš da budeš u toku sa BH blog postovima?

Ostavi ispod svoju e-mail adresu i bićeš obaveštena svaki put kada napišemo novi blog post!

Processing…
Success! You're on the list.
Zaprati nas

%d bloggers like this: