O nama

Naša misija

BIO House natural products je brend sa posebnom misijom pružanja ljubavi i kvalitetne nege, a uz to i ekološkog osvešćivanja, kao i osvešćivanja o značaju prirodne kozmetike i zdravlja koje dolazi iz prirode.

BH preparati su pravljeni sa ljubavlju i pažljivo odabranim sastojcima, od kojih svaki ima veliku ulogu u pružanju najbolje nege upravo vama.

Pakovani su u eco-friendly (aluminijum i staklo) ambalažu koja se može ponovo koristiti!

Mikrobiološka testiranja su tu da obezbede sigurnost i vašu bezbednost pri upotrebi naših proizvoda.

Na blogu i našem instagram i FB profilu možete pronaći mnogobrojne savete kako negovati svoju kožu, ali i potrebne informacije o sastojcima i prirodnoj kozmetici.

Kako je nastao BH brend?

BIO House je nastao iz želje da se spoji lepo i iskusno, da se spoji struka i interesovanje!

Nedostatak sigurnih i kvalitetnih prirodnih proizvoda na tržištu Srbije, ali i regiona je ono što je ovu želju učvrstilo.

Ulja, buteri, mirisi prirode i raznovrsno bilje su ono što je lepo u pravljenju kozmetike. A, godine učenja, istraživanja i prakse su ono što nas izdvaja kao iskusan brend sa kvalitetnim i proverenim prirodnim proizvodima.

Ko stoji iza BH brenda?

Moje ime je Jovana Petrović.

Po struci sam Msc hemičar. Studirala sam na PMF-u, u Novom Sadu, univerzitetu u Tartu, u Estoniji i univerzitetu Claude Bernard Lyon 1, u Francuskoj.

Po završetku master studija, radila sam u privatnom sektoru u Francuskoj, završila školu prirodne kozmetike, a zatim i prisustvovala raznim radionicam kozmetike i specijalne nege.

Tokom ovog dugog perioda studiranja i usavršavanja imala sam priliku da učim od stručnjaka iz oblasti metrologije, analitičke i industrijske hemije, kao i stručnjaka iz oblasti kozmetologije i farmacije.

Za sva pitanja i nedoumice, pišite nam:

bhnatproducts@gmail.com

Stevana Musića, Novi Sad

21000, Srbija

%d bloggers like this: